Pomorski odjel

OBAVIJEST AAI elektronički identitet

Poštovani studenti,

 

svi studenti Sveučilišta u Zadru obvezni su imati aktiviran AAI elektronički identitet kojim će pristupati Studomatu (https://www.isvu.hr/studomat/hr/prijava - za prijavu i odjavu ispita te za upis viših godina studija i izbornih predmeta). S istim elektroničkim identitetom moguće je pristupiti Merlinu (sustavu za e-učenje: https://moodle.srce.hr/2020-2021/ ), ali i sustavu e-Građani (https://gov.hr/e-gradjani/23).Više na https://www.unizd.hr/it/elektronicki-identitet .

Kako se radi o povjerljivim osobnim podatcima, preuzimanje korisničkih podataka moguće je isključivo osobno u Tajništvu Pomorskog odjela (Ante Kuzmanić 1, Zadar) uz predočenje identifikacijske isprave.

U privitku su dokumenti (zahtjev za otvaranjem elektroničkog identiteta (1 primjerak) i izjava o preuzimanju koja se popunjava u 2 primjerka). Dokumente možete isprintati i popuniti pa sa njima doći u Tajništvo ili možete u Tajništvu preuzeti prazne obrasce i popuniti ih kada dođete preuzeti korisničke podatke.

Svoje AAI korisničke podatke biste trebali preuzeti u tjednu od 14.9.2020.-18.9.2020.  od 9:00 – 11:00 h.

Studenti koji žive u udaljenim mjestima i ne stignu preuzeti korisničke račune u ovom period preuzet će ih najkasnije do 6.10.2020.

Sa sobom je potrebno donijeti osobnu iskaznicu i ispisane ugovore o studiranju (2 primjerka). Ako su ugovori poslani poštom ne trebaju se donijeti.

Tajništvo odjela