Pomorski odjel

Prijave za asistenturu ili kadeturu na kompaniji TORM

Prijave za asistenturu ili kadeturu na kompaniji TORM

Danska tankerska kompanija TORM traži zainteresirane kandidate koji će kroz 2021 diplomirati te biti spremni za ukrcaj kao vježbenici palube ili stroja. U obzir dolaze i kandidati koji su već završili studij ili će uskoro završiti,te oni koji su već odradili dio plovidbenog staža kao asistenti i kadeti, a još nisu osigurali ukrcaj.

Ova objava se odnosi samo na studente Pomorskog odjela Sveučilišta u Zadru.

Kompanija TORM je jedna od vodećih svjetskih kompanija sa product tankerima http://www.torm.com/tankers

Selekcija novih kandidata predviđena je na način da prvo idu online testiranja, te kasnije razgovori sa kandidatima koji su zadovoljili - video interview, Skype, Teams ili sl.

Online testiranja nisu vezana za znanje već osobnost kandidata. Rade se na platformi “Predictive Index” https://www.predictiveindex.com/ kroz tzv. PLI i PI testove.

Ovo nisu testovi koje kandidat prođe ili padne – već kompanija na temelju odgovora izabere kandidate koji se uklapaju u njihov “profil”. Oni koji ne zadovolje zahtjeve kompanije TORM, ni u kom slučaju ne znači da su “lošiji” kandidati.

Zaprimit ćemo vašu prijavu i povjerenstvo će odabrati kandidate koje će u ime Pomorskog odjela preporučiti kompaniji TORM.

Svi zainteresirani studenti i oni koji su završili studij na Pomorskom odjelu mogu se javiti na tbrkovic@unizd.hr do 9.10.