Pomorski odjel

Obavijesti

OBAVIJEST AAI elektronički identitet

OBAVIJEST AAI elektronički identitet

Poštovani studenti,

svi studenti Sveučilišta u Zadru obvezni su imati aktiviran AAI elektronički identitet kojim će pristupati Studomatu (https://www.isvu.hr/studomat/hr/prijava - za prijavu i odjavu ispita te za upis viših godina studija i izbornih predmeta). S istim elektroničkim identitetom moguće je pristupiti Merlinu (sustavu za e-učenje: https://moodle.srce.hr/2020-2021/ ), ali i sustavu e-Građani (https://gov.hr/e-gradjani/23).Više na https://www.unizd.hr/it/elektronicki-identitet .

Kako se radi o povjerljivim osobnim podatcima, preuzimanje korisničkih podataka moguće je isključivo osobno u Tajništvu Pomorskog odjela (Ante Kuzmanić 1, Zadar) uz predočenje identifikacijske isprave.

U privitku su dokumenti (zahtjev za otvaranjem elektroničkog identiteta (1 primjerak) i izjava o preuzimanju koja se popunjava u 2 primjerka). Dokumente možete isprintati i popuniti pa sa njima doći u Tajništvo ili možete u Tajništvu preuzeti prazne obrasce i popuniti ih kada dođete preuzeti korisničke podatke.

Svoje AAI korisničke podatke biste trebali preuzeti u tjednu od 14.9.2020.-18.9.2020.  od 9:00 – 11:00 h.

Studenti koji žive u udaljenim mjestima i ne stignu preuzeti korisničke račune u ovom period preuzet će ih najkasnije do 6.10.2020.

Sa sobom je potrebno donijeti osobnu iskaznicu i ispisane ugovore o studiranju (2 primjerka). Ako su ugovori poslani poštom ne trebaju se donijeti.

Tajništvo odjela

 

Pročitaj više
OBAVIJEST AAI elektronički identitet
Upisi na Poseban program obrazovanja pomoraca

Upisi na Poseban program obrazovanja pomoraca

Poseban program obrazovanja pomoraca za smjer Brodostrojarstvo kreće 31.8. prema objavljenom rasporedu. Polaznici su dužni doći prvi dan na upis s indeksom na adresu R. Boškovića 4, 2. kat.

Pomorci koji žele upisati Poseban program obrazovanja pomoraca - smjer Nautika mogu se javiti na tbrkovic@unizd.hr ili 0911695927

Prijave traju do 15.9. Program kreće u 10.mjesecu.

Sve informacije možete pronaći na linku ili pošaljite mail na tbrkovic@unizd.hr

Pročitaj više
Upisi na Poseban program obrazovanja pomoraca
123578910Last