Pomorski odjel

Obavijesti

Prijave za asistenturu ili kadeturu na kompaniji TORM

Prijave za asistenturu ili kadeturu na kompaniji TORM

Danska tankerska kompanija TORM traži zainteresirane kandidate koji će kroz 2021 diplomirati te biti spremni za ukrcaj kao vježbenici palube ili stroja. U obzir dolaze i kandidati koji su već završili studij ili će uskoro završiti,te oni koji su već odradili dio plovidbenog staža kao asistenti i kadeti, a još nisu osigurali ukrcaj.

Ova objava se odnosi samo na studente Pomorskog odjela Sveučilišta u Zadru.

Kompanija TORM je jedna od vodećih svjetskih kompanija sa product tankerima http://www.torm.com/tankers

Pročitaj više
Prijave za asistenturu ili kadeturu na kompaniji TORM
OBAVIJEST AAI elektronički identitet

OBAVIJEST AAI elektronički identitet

Poštovani studenti,

svi studenti Sveučilišta u Zadru obvezni su imati aktiviran AAI elektronički identitet kojim će pristupati Studomatu (https://www.isvu.hr/studomat/hr/prijava - za prijavu i odjavu ispita te za upis viših godina studija i izbornih predmeta). S istim elektroničkim identitetom moguće je pristupiti Merlinu (sustavu za e-učenje: https://moodle.srce.hr/2020-2021/ ), ali i sustavu e-Građani (https://gov.hr/e-gradjani/23).Više na https://www.unizd.hr/it/elektronicki-identitet .

Kako se radi o povjerljivim osobnim podatcima, preuzimanje korisničkih podataka moguće je isključivo osobno u Tajništvu Pomorskog odjela (Ante Kuzmanić 1, Zadar) uz predočenje identifikacijske isprave.

U privitku su dokumenti (zahtjev za otvaranjem elektroničkog identiteta (1 primjerak) i izjava o preuzimanju koja se popunjava u 2 primjerka). Dokumente možete isprintati i popuniti pa sa njima doći u Tajništvo ili možete u Tajništvu preuzeti prazne obrasce i popuniti ih kada dođete preuzeti korisničke podatke.

Svoje AAI korisničke podatke biste trebali preuzeti u tjednu od 14.9.2020.-18.9.2020.  od 9:00 – 11:00 h.

Studenti koji žive u udaljenim mjestima i ne stignu preuzeti korisničke račune u ovom period preuzet će ih najkasnije do 6.10.2020.

Sa sobom je potrebno donijeti osobnu iskaznicu i ispisane ugovore o studiranju (2 primjerka). Ako su ugovori poslani poštom ne trebaju se donijeti.

Tajništvo odjela

 

Pročitaj više
OBAVIJEST AAI elektronički identitet
First34568101112Last